De Geldzaak

Hebt u onlangs ontslag gekregen? Ga je binnenkort op kamers? Gaat u samenwonen of scheiden? Dit zijn levensgebeurtenissen waardoor vaak de financiële huishouding verandert. Wilt u goed voorbereid zijn op deze veranderingen en voorkomen dat er achterstanden ontstaan? Kom dan eens langs bij De Geldzaak: een plek in de stad waar u zelf aan de slag gaat om beter uit te komen met uw geld. Er is een deskundige medewerker die met u meekijkt en meedenkt. U krijgt antwoord op vragen als:

- Heb ik recht op financiële bijdragen?
- Waar kan ik op besparen?
- Wat staat mij financieel te wachten als ik ga studeren? 

Waar & Wanneer:

Elke dinsdag van 15.30 tot 17.30 inloopspreekuur in Bibliotheek Neude. U kunt ook een afspraak maken via WhatsApp nr. 06 2336 5051 of bij de receptie aan de Drift 11 (binnenstad).
Door de coronamaatregelen is de werkwijze van De Geldzaak tijdelijk aangepast. Kijk op de site van de bibliotheek hoe u uw vraag aan de medewerkers van De Geldzaak kunt stellen.Adres
de Geldzaak 
3512 JR Utrecht
Telefoon
WhatsApp 06 23 36 50 51 
E-mail
info@u-centraal.nl 
Bereikbaar op
Op dinsdagen is er van 15.30 tot 17.30 inloopspreekuur in de centrale bibliotheek (Oudegracht 167, derde etage, serrekamer). Je kunt ook een afspraak maken via WhatsApp 06 23 36 50 51, of bij de receptie aan de Drift 11 in de Binnenstad.  
Website
www.u-centraal.nl/degeldzaak 
Locatie op de kaart
  • telefoon   WhatsApp 06 23 36 50 51
  • e-mail  
  • website   www.u-centraal.nl/degeldzaak
  • adres   de Geldzaak ,
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.

Chat met U Gids

Wil je toch eerder contact opnemen? Je kan dan een van de volgende kanalen gebruiken