Proclaimer

Op deze pagina staat hoe U Centraal ervoor zorgt dat de inhoud van deze website correct is en hoe U Centraal omgaat met e-mail, copyright en links van derden.

Over deze website

Stichting U Centraal is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan om te zorgen dat de informatie relevant, actueel en betrouwbaar is. Komt u toch iets tegen wat niet goed of verouderd is, dan vinden wij het fijn als u ons dat laat weten.

Toegankelijkheid

Bij de bouw van deze website is rekening gehouden met webrichtlijnen van de overheid. We voldoen niet volledig aan deze webrichtlijnen. We doen wel ons best om de site voor zoveel mogelijk mensen begrijpelijk, toegankelijk en leesbaar te houden.

Betrouwbaarheid

U Centraal controleert de site regelmatig op verouderde informatie. Toch kan het gebeuren dat er iets op staat dat niet meer correct is. Ziet u iets dat niet klopt? Meld het ons dan a.u.b. via ugids@u-centraal.nl of 030 236 17 70.

Links naar derden

Vanuit U Gids staan verschillende links naar organisaties waarmee we samenwerken of betrouwbare websites waarnaar we verwijzen. U Centraal is niet verantwoordelijk voor het actueel houden van informatie op websites van derden. Het kan gebeuren dat een link niet meer werkt of informatie op de website van derden is verouderd.

Cookies
Om te kunnen zien hoe de website wordt gebruikt, maken we gebruik van Google Analytics. We kunnen dan zien via welke weg bezoekers naar de site komen, welke pagina's ze bezoeken en op welke momenten. Met die informatie kunnen we site gebruiksvriendelijker maken. Deze gegevens zijn niet te herleiden tot u als persoon.

Auteursrecht en portretrecht

Tekst, foto’s, filmpjes en andere bestanden mogen niet van de website www.ugids.nl worden overgenomen. Daar rust namelijk auteursrecht en portretrecht op. De foto op de website van U Gids is afkomstig van de Nationale Beeldbank. De huisstijl is ontworpen door Avant la Lettre. De website is gebouwd door Involvit.

 

U Centraal

december 2017

X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.