Informatiepunten in de wijk

Op verschillende plekken in de stad kunnen bewoners terecht voor buurt- en wijkgerichte informatie. Vaak zijn deze plekken ontstaan op initiatief van actieve buurtbewoners die hun medebewoners willen informeren (ook wel buurtinitiatief genoemd). 

 • Wijkinformatiepunt Kanaleneiland

  Het wijkinformatiepunt Kanaleneiland is er om iedereen de weg te wijzen naar activiteiten en organisaties in de wijk. U bent ook van harte welkom!

  Bekijk website
 • Burennetwerk Zuilen

  Burennetwerk Zuilen is een wijknetwerk voor informatie, burencontact en praktische hulp.

  Bekijk website
 • Lunetten.nl

  Lunetten.nl

  Bekijk website
 • Wijkwijzer Noordoost

  de wijkwijzer heeft als doel het versterken van onderlinge contacten en het vinden van aanbod en diensten in de wijk.

  Bekijk website
 • Wijkinformatiepunt Utrecht Oost

  Het Wijkinformatiepunt Utrecht Oost is voor alle bewoners, professionals en ondernemers in de wijk Utrecht Oost. Het is een plek voor iedereen met informatievragen over gezondheid, zorg, welzijn, participatie en gemeentezaken in de wijk.

  Bekijk website
 • Wil in je buurt (Vleuten- De Meern)

  WIL (Wijk Informatie Lijnen) wijst de weg en weet waar wat te doen is, waar u terecht kunt als u actief wilt worden of nieuwe mensen wilt ontmoeten.

  Bekijk website
 • Indekerngezond (Leidsche Rijn)

  Indekerngezond is een wijkplatform, voor en door de buurt. Buurtbewoners helpen elkaar verder als ze ergens hulp bij nodig hebben. Dat doen zij niet door iets van een ander over te nemen, maar door de ander bewuster te maken van wat hij zelf kan doen of door inspiratie te bieden voor mogelijke stappen die iemand kan zetten. 

  Indekerngezond is een ontmoetingsplek waar mensen hun vraag kunnen verhelderen, informatie kunnen krijgen en geïnspireerd kunnen raken om vervolgens zelf een volgende stap te zetten. 

  Bekijk website
 • Wishing Well West

  Wishing Well West is een bewonersorganisatie opgericht door bewoners en kunstenaars uit de wijk Lombok in Utrecht. Wishing Well West is in 10 jaar gegroeid tot een community waar mensen uit veel verschillende culturen zich thuis voelen en actief zijn voor elkaar en voor de stad.

   

  Bekijk website
 • Burennetwerk Utrecht Zuid

  Burennetwerk Utrecht Zuid is actief in Hoograven en Lunetten. Onder Hoograven vallen ook Rotsoord, Tolsteeg en de Bokkenbuurt.

  Burennetwerk Utrecht Zuid houdt zich met name bezig met het invullen hulpvragen in de wijk Zuid. Het gaat dan vooral om incidentele hulp bij klusjes in en om het huis en om het regelen van maatjes voor bezoekjes of andere activiteiten.

  Bekijk website
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.