Ondernemers / zzp'ers

kies uw wijk
Ondernemers / zzp'ers

Als zelfstandige is uw inkomen niet gegarandeerd. Daarom is het goed om te weten dat er regelingen zijn om het inkomen tijdelijk aan te vullen en hulp mogelijk is als de rekeningen zijn opgelopen.

Inkomen (Bbz)
Het Besluit bijstand zelfstandigen biedt ondernemers tijdelijke aanvulling van het inkomen tijdens het starten van een bedrijf of om het hoofd boven water te houden als het het bedrijf dreigt te moeten stoppen. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de webpagina van Gemeente Utrecht over Bbz.

Schulden
De gemeentelijke schuldhulp is ook toegankelijk voor zelfstandigen. Lees hier meer.

Hulp en advies
Voor hulp en advies speciaal gericht op zelfstandigen kunt u contact opnemen met Ondernemer Centraal van de gemeente Utrecht of met Over Rood.

 • Ondernemer Centraal place

  Ondernemer Centraal is een samenwerking van de gemeente Utrecht en meer dan 20 organisaties. U kunt coaching en advies krijgen van ervaren ondernemers en specialisten in ondernemen en werkgelegenheid. Zij begrijpen goed hoe het is om te ondernemen en denken graag met u mee. U kunt u aanmelden voor een eerste gesprek via het online loket van Ondernemer Centraal of per mail naar ondernemercentraal@utrecht.nl.   E-mail
  ondernemercentraal@utrecht.nl 
  Website
  www.utrecht.nl  
 • Over Rood place

  Over Rood begeleidt, adviseert, traint en coacht ruim 100 ondernemers die financiële en/of administratieve problemen hebben met een team van 15 vrijwilligers. Veel zelfstandigen hebben schulden. Een grote groep leeft onder de armoedegrens. Voor hen is relatief weinig hulp beschikbaar. Met name als de administratie niet op orde is zijn belangrijke vangnetten zoals Bijstand, Bbz, schuldhulp en project voorkom huisuitzetting voor zelfstandigen moeilijk toegankelijk. De problematiek is complex en de juiste cijfers ontbreken. Dit zorgt er regelmatig voor dat ondernemers hun problemen niet op kunnen lossen, de schuldhulp niet in kunnen en zelfs op straat komen te staan.  Adres
  Grebbeberglaan 15 
  3527 VX Utrecht
  Telefoon
  0850 090 408 
  E-mail
  service@overrood.nl 
  Website
  http://www.overrood.nl 
  Bekijk de organisatie
Organisaties bij u in de buurt
Zoeken
Thema
Subthema
 • telefoon   0850 090 408
 • e-mail   service@overrood.nl
 • website   http://www.overrood.nl
 • adres   Grebbeberglaan 15 3527 VX, Utrecht

Ondernemer Centraal

Bekijk de pagina op UGids
 • telefoon  
 • e-mail   ondernemercentraal@utrecht.nl
 • website   www.utrecht.nl
 • adres   ,
place
Organisaties buiten de wijk
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.