We gaan deze website verbeteren! Wilt u ons daarbij helpen? Fijn!

start onderzoek
*U geeft U Gids dan toestemming om uw e-mailadres te delen met onderzoeksbureau Enneüs. Uiteraard gebruikt Enneüs uw e-mailadres alleen voor dit onderzoek. Na afloop worden uw gegevens vernietigd.

NVP - Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen

De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen (de NVP) is de landelijke, onafhankelijke vereniging van en voor pleeggezinnen die zich inzet voor versterking, verbinding en belangenbehartiging van pleegouders en om de kwaliteit van pleegzorg in Nederland te verbeteren.


De NVP helpt met informatie, advies en ondersteuning voor pleeggezinnen. De NVP informeert over nieuwe ontwikkelingen omtrent pleegzorg via het ledenmagazine ‘Pleegcontact’, nieuwsbrieven, onze website en sociale media. Via een helpdesk beantwoordt het NVP vragen over pleegzorg in het algemeen, over een specifieke situatie of geeft onafhankelijk advies. De NVP biedt ook een luisterend oor of een coachend gesprek. De NVP is een vereniging die het mogelijk maakt om andere pleeggezinnen te ontmoeten in de eigen omgeving, maar ook in de rest van het land. Er is binnen de vereniging dan ook veel ruimte voor het uitwisselen van informatie, kennis en ervaringen, bijvoorbeeld op de jaarlijkse ontmoetingsbijeenkomsten, thema-avonden en gespreksgroepen. Bovendien komt de NVP op voor de collectieve belangen van pleegouders en pleegzorg in het algemeen, door te praten met overheden en jeugdzorginstellingen over de positie van pleeggezinnen en ontwikkelingen in de pleegzorg. De NVP is als vertegenwoordiger van pleeggezinnen een onmisbare gesprekspartner voor beroepsmatige hulpverleners, beleidsmedewerkers, wetenschappers en (beleids)ambtenaren.


Adres
Churchilllaan 11 
3527 GV Utrecht
Telefoon
030 - 2931500 
E-mail
info@deNVP.nl 
Website
www.denvp.nl 
Locatie op de kaart

NVP - Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen

Bekijk de pagina op UGids
  • telefoon   030 - 2931500
  • e-mail   info@deNVP.nl
  • website   www.denvp.nl
  • adres   Churchilllaan 11 3527 GV, Utrecht
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.

Chat met U Gids

Wil je toch eerder contact opnemen? Je kan dan een van de volgende kanalen gebruiken

mail icoon twitter logo facebook logo