Werk zoeken

kies uw wijk
Werk zoeken

Bent u op zoek naar werk of hulp bij solliciteren? Er zijn organisaties en handige websites die een steuntje in de rug bieden in het zoeken naar een baan.

Als uw werkt zoekt kunt u zich bij het UWV inschrijven als iemand die werkt zoekt. Als u een uitkering van werkloosheidwet (WW) of een bijstandsuitkering aanvraagt is het verplicht u in te schrijven op werk.nl. Op werk.nl staan ook veel sollicitatietips. Verder kunt u zich inschrijven bij verschillende uitzendbureaus.

 • De website van de gemeente Utrecht geeft veel informatie.
 • Middenutrechtwerktdoor kan u helpen bij het zoeken naar (ander) werk.
 • De Solliciteren startpagina staat vol met tips over brieven, cv's en de voorbereiding van een sollicitatiegesprek.
 • Solliciteren met een beperking? Op de website van CV Ster vindt u allerlei tips om succesvol een sollicitatieproces te doorlopen.

 • Dress for Success place

  Bij Dress for Success kan je kosteloos terecht voor een passende, representatieve outfit, een verfrissend kleuradvies en handige sollicitatietips. Ze hebben een dames- en herencollectie, van goede kwaliteit en modieus. Het kledingaanbod is heel divers, voor iedere smaak en maat hebben we leuke items beschikbaar. Ook zijn er schoenen, sieraden en tassen. Om te zorgen dat je zelfverzekerd een goede indruk zult maken bij je sollicitatie- of acquisitiegesprek staan onze deskundige Dress adviseurs klaar om je van een persoonlijk advies te voorzien.  Adres
  Niels Bohrweg 121 
  3542 CA Utrecht
  Telefoon
  Klanten en Kledingdonateurs 030 - 274 6563 
  E-mail
  utrecht@dressforsuccess.nl 
  Bereikbaar op
  Bekijk de website voor openingstijden en mogelijkheden 
  Website
  https://www.dressforsuccess.nl/utrecht 
 • JobHulpMaatje (Stichting Utrecht op Orde) place

  JobHulpMaatje is er voor u als u uw baan hebt verloren of als u bij uw huidige baan niet meer op uw plek zit.

  JobGroups

  In een JobGroup gaat u samen met andere Utrechtse werkzoekenden aan de slag met bepaalde thema’s. Daar omheen is er ruimte om ervaringen en tips uit te wisselen. De insteek is: samen sta je sterker! Door uw unieke bijdrage aan het programma helpt u uzelf en anderen op weg in het vinden van een nieuwe baan.

  Een JobGroup bestaat uit zeven ontmoetingsmomenten van circa twee uur, elke week op een vast moment. De zeven bijbehorende thema’s zijn: Wie ben ik? Wat belemmert mij? Wat kan ik? Wat wil ik? Wat zoek ik? Hoe selecteer ik? En tot slot: werk zoeken – de praktijk (Elevator Pitch).


  JobHulpMaatje

  Is een groepsaanpak voor u niet passend of wilt u na de JobGroup verder met uw ontdekkingstocht? Dan kunt u samen met de coördinator besluiten om individueel aan de slag te gaan. U wordt dan gekoppeld aan een ‘JobHulpMaatje’, een goed opgeleide vrijwilliger. Hij of zij coacht u één op één.

     E-mail
  info@JobHulpMaatje030.nl 
  Website
  www.JobHulpMaatje.nl 
 • Stichting Bizzerd.Work place

  Ben je aan het solliciteren? Maak dan jouw digitale cv via Bizzerd.Work!

  Vind je het maken van een cv lastig? Wat zet je op je cv? Hoe maak je jouw cv? En hoe zorg je ervoor dat je met jouw cv een goede indruk maakt?

  Bizzerd.Work helpt je graag! Maak een digitaal cv op www.bizzerd.work.nl. Je maakt jouw cv stap voor stap. Je krijgt daarbij heldere uitleg en tips. Bizzerd.Work helpt je ook met het schrijven van een brief bij je cv (een motivatiebrief).  

  Goed om te weten: het is helemaal gratis, nu en later. Want je kunt jouw digitale cv je hele leven lang blijven gebruiken.

  Maak nu jouw gratis account aan op https://www.bizzerd.work/mijn-digitaal-cv/. Gebruik daarvoor de eerste keer deze activatiecode: 553559. Daarna kun je met jouw eigen gegevens inloggen.   Telefoon
  088 - 227 2222 
  E-mail
  martin@bizzerd.work 
  Contactpersoon
  Martin Obermeijer Peters 
  Website
  www.bizzerd.work 
 • Werkwinkel place

  De werkwinkel is er voor iedereen die op zoek is naar werk of een leuke opleiding maar daar hulp bij kan gebruiken. De mensen van de Werkwinkel kijken met jou samen wat er mogelijk is. De hulp is gratis en voor iedereen uit Utrecht. 

  Ze hebben in de wijken Overvecht en Zuidwest een locatie. Bekijk de website voor de inloopspreekuren en locaties.   Adres
  Amazonedreef 41a 
  3563 CA Utrecht
  E-mail
  info@werkwinkelsutrecht.nl 
  Website
  https://werkwinkelsutrecht.nl/ 
Organisaties bij u in de buurt
Zoeken
Thema
Subthema

Dress for Success - Utrecht

Bekijk de pagina op UGids
 • telefoon   Klanten en Kledingdonateurs 030 - 274 6563
 • e-mail   utrecht@dressforsuccess.nl
 • website   https://www.dressforsuccess.nl/utrecht
 • adres   Niels Bohrweg 121 3542 CA, Utrecht
 • telefoon  
 • e-mail   info@werkwinkelsutrecht.nl
 • website   https://werkwinkelsutrecht.nl/
 • adres   Amazonedreef 41a 3563 CA, Utrecht

JobHulpMaatje (Stichting Utrecht op Orde)

Bekijk de pagina op UGids
 • telefoon  
 • e-mail   info@JobHulpMaatje030.nl
 • website   www.JobHulpMaatje.nl
 • adres   ,
place
Organisaties buiten de wijk
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.