Odensehuis Andante

Odensehuis Andante is een ontmoetingsplek voor mensen met (een vermoeden van) beginnende geheugenproblemen die nog thuis wonen. Ze willen heel graag ook mensen die op jonge leeftijd met beginnende dementie te maken krijgen een plek bieden die ze elders vaak niet vinden. Ook naasten zijn welkom, of dit nu familieleden, buren of vrienden zijn.

Bij het Odensehuis waarderen en respecteren ze u om wat u kunt en waar u goed in bent. Het gaat bij hen om wie u bent en niet om wat u heeft. De bezoekers voelen zich door de activiteiten nuttig, gezien en begrepen. Niets moet en veel mag. U bepaalt zelf waaraan u wilt meedoen. Zo kunt u meehelpen met het dagelijks reilen en zeilen, meegaan met uitstapjes, uzelf creatief of muzikaal (verder) ontwikkelen, lezingen volgen of gewoon genieten van de ontmoetingen aan tafel. U heeft zelf de regie. Misschien ontstaat er een gesprek over hoe uw leven met dementie eruit ziet, maar ziektebeelden en symptomen staan lang niet altijd centraal. Het Odensehuis draait om ontmoeting met de mens als geheel.

De sfeer in het Odensehuis is informeel. Zij bieden een veilig plek waar iedereen zich thuis mag voelen en zijn zoals hij is. Respect, erkenning, veiligheid, structuur en rust zijn kernwaarden. En er is genoeg ruimte voor plezier!Adres
Oudwijkerdwarsstraat 148 (Wijkcentrum Podium Oost) 
3581 LJ Utrecht
Telefoon
06 19197810 
E-mail
info@inloophuisandante.nl 
Bereikbaar op
Dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur, donderdag van 10:00 tot 13:00 uur.  
Website
www.inloophuisandante.nl 
Locatie op de kaart

Odensehuis Andante

Bekijk de pagina op UGids
  • telefoon   06 19197810
  • e-mail   info@inloophuisandante.nl
  • website   www.inloophuisandante.nl
  • adres   Oudwijkerdwarsstraat 148 (Wijkcentrum Podium Oost) 3581 LJ, Utrecht
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.

Chat met U Gids

Wil je toch eerder contact opnemen? Je kan dan een van de volgende kanalen gebruiken