We gaan deze website verbeteren! Wilt u ons daarbij helpen? Fijn!

start onderzoek
*U geeft U Gids dan toestemming om uw e-mailadres te delen met onderzoeksbureau Enneüs. Uiteraard gebruikt Enneüs uw e-mailadres alleen voor dit onderzoek. Na afloop worden uw gegevens vernietigd.

AUGEO

Augeo wil ervoor zorgen dat kinderen veilig en gezond kunnen opgroeien. En streeft ernaar dat iedereen die met ouders en kinderen werkt, schadelijke en stressvolle opgroeisituaties kan signaleren en aanpakken. En dat gezinnen in de knel, steun krijgen van de mensen om hen heen. Met deze doelen voor ogen ontwikkelen ze online cursussen, een tijdschrift en innovatieve projecten. Augeo is een particuliere stichting en bestaat sinds 2007.


Augeo wil ouders en kinderen in de knel vooral bereiken via de mensen om hen heen. Dus via hun familie, buren en vrienden, en via mensen die met ouders en kinderen werken, zoals leerkrachten en huisartsen. Augeo ontwikkelt producten die helpen stressvolle en bedreigende opvoedsituaties te signaleren en bij te dragen aan oplossingen. Wilt u ook helpen, maar weet u niet hoe? Augeo helpt u op weg. Ze doet dat op verschillende manieren. Met online cursussen, een gratis online magazine, met handreikingen voor overheden en beroepskrachten, en met innovatieve projecten.


Adres
Hoofdstraat 67  
 Driebergen-Rijsenburg
Telefoon
0343 - 53 6040 
E-mail
info@augeo.nl 
Website
www.augeo.nl 
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.

Chat met U Gids

Wil je toch eerder contact opnemen? Je kan dan een van de volgende kanalen gebruiken

mail icoon twitter logo facebook logo